Iris Garnier

Iris zet zich in voor bedrijven bij het realiseren van hun ambitie door op strategisch vlak mee te denken, te anticiperen op veranderingen en door talenten optimaal te benutten. Vanuit haar ervaring binnen het midden- en kleinbedrijf, opstartende-  zich (snel) ontwikkelende bedrijven en (internationale) organisaties, begeleidt zij bedrijven die toe zijn aan een volgende professionaliseringsstap middels optimalisatie door efficiëntie- en effectiviteitsverbetering. Iris is breed geïnteresseerd, pro- actief, analytisch, communicatief vaardig, oplossingsgericht en enthousiast.

Vanuit haar betrokkenheid krijgt zij mensen in beweging en weet zij anderen te motiveren. Zij is doortastend vanuit organisatiebewustzijn, resultaat- en mensgericht.

Iris vervult drie rollen binnen PPPZ.

 1. Zij is inzetbaar als Senior HR Professional.
  Bij ontwikkeling van bedrijven, team-optimalisatie, reorganisatie vraagstukken (zoals o.a. bij fusie/ overname), instroom- doorstroom en uitstroom, knelpunten in de arbeidsrelatie,  arbeidsvoorwaarden of HR procedures (zoals functie profielen, beoordeling, beloning, verzuimprocedures, personeelshandboeken etc.).

 2. Iris is gecertificeerd Profile Dynamics Consultant
  Profile Dynamics (assessment) helpt grip te krijgen op organisaties en deze op een verantwoorde wijze te laten groeien, waarbij de medewerkers meegroeien, optimale team samenstelling kan worden gevormd, effectief leiderschap neer te zetten of de juiste mensen aan te trekken.

  Een persoonlijk profiel van Profile Dynamics voor de categorie jeugd van 15 tot 23 jaar, helpt scholieren/ studenten, ouders/ verzorgers en studie adviseurs, zoals docenten en decanen inzicht te krijgen in de drijfveren en intrinsieke motivatie van de scholier/ student dat richting kan geven bij de keuzes die moeten leiden tot een passende studie of een passend werkklimaat.

 3. Iris is grondlegger van PPPZ en regisseur van het PPPZ platform.
  Dit platform bestaat uit zorgvuldig geselecteerde specialisten en generalisten waardoor het volledige HR-spectrum binnen ons diensten pakket wordt aangeboden. Vanuit deze coördinerende rol staan integriteit, betrokkenheid, realiteit, pragmatische focus op optimalisatie vanuit verbinding hoog in het vaandel. Met het PPPZ platform bieden wij een combinatie van parttime inzetbaarheid met fulltime bereikbaarheid en betrokkenheid.